Slither.io

42 584x 6 566x

Líbí se vám hra Slither.io? Sdílejte ji s přáteli.

URL hry

Odkaz s obrázkem

Vložit hru do stránek

1010x600 (standardní)





O hře
Komentáře (380)
Překladač

Slither.io

3 523 539×
Ovládání hry: směr pohybu hada pohybem myši, zrychlení levým tlačítkem myši

Slither.io je velmi chytlavá multiplayerová hra, která je inspirována dnes již legendární hrou Agar.io. Ve hře budete ovládat hada po hrací ploše a vaším úkolem bude požírat barevná světélka a tím zvětšovat svou velikost. Jakmile některý z hadů čelně narazí do jiného hada, hra pro něho končí a stává se z něho potrava pro ostatní hady. V pravém spodním rohu herní plochy vidíte orientační mapku, která vám napoví v jaké části plochy se nacházíte a zároveň znázorňuje oblasti s vyšším výskytem potravy a tedy i jiných hadů. Cílem hry je nahrát co nejvyšší skóre a ovládnout svým hadem celé herní pole.



Začátek hry


Hra začíná načtením hada o základní (nejmenší) velikosti do hrací plochy. Jakmile nasbíráte první světélka a váš had se o něco zvětší, můžete již používat zrychlení a útočit tak na jiné hady. Při každém zrychlení se váš had začne o něco zkracovat a bude za sebou zanechávat nepatrnou část své velikosti v podobě barevných světélek. Svého hada zrychlíte přidržením levého tlačítka myši. V prvních fázích hry, pokud má váš had velikost již okolo několika málo set bodů, znamená to, že má již dostatek energie na souvislá zrychlování a zároveň není příliš velký, aby byl omezen na provádění rychlých změn směru svého pohybu. V této fázi se tedy vyplácí pohybovat se uprostřed herní plochy, neboť se v ní nachází nejvíce hadů, čímž dochází k častým kolizím, díky kterým máte možnost relativně rychle zvýšit velikost vašeho hada až na několik tisíc bodů.



Chytání středních hadů do pasti


Jakmile se váš had zvětší na přibližně 10.000 bodů, není výhodné pohybovat se v příliš aktivních oblastech, neboť je had v této fázi hry již méně obratný a hrozí mu proto zvýšené riziko kolize s jinými hady. Často se můžete dostat do situace, kdy okolo vás bude vícero hadů a nebudete se schopni vyhnout srážce, protože poloměr zatáčení vašeho hada je příliš velký. Doporučujeme tedy přemístit se spíše na okraj aktivních zón, kde se můžete pokoušet o systematické pojídání menších hadů tím, že je obkroužíte a tím je uzavřete do pasti, ze které není úniku. O chytání menších hadů do pasti se nemá smysl pokoušet s malým hadem, protože nebude dostatečně dlouhý, aby vytvořil uzavřený kruh. Tato fáze hry je velmi zábavná, ale zároveň dosti náročná. Nemarněte čas chytáním malých hadů, neboť celý proces chycení jiného hada s sebou přináší zvýšené riziko kolize. Optimálně chytejte hady o velikosti alespoň tisíc bodů a více.



Vytváření uzavřených oblastí


Projdete-li úspěšně střední fází hry, tedy pochytáte-li dostatek středních hadů, abyste dosáhli velikosti přes 20.000 bodů, můžete zahájit další fázi, a sice vytváření uzavřených oblastí, do kterých se dá nachytat i více hadů zároveň, aniž by o tom měli tušení. V této fázi se již pohybujte spíše při okraji samotného herního pole. Pokoušejte se svým hadem vytvářet uzavřené oblasti větších rozměrů, do kterých mohou nevědomky proniknout ostatní hadi. Zpočátku nepoužívejte zrychlení, které může ostatní hady polekat a stihnou včas uniknout. Jakmile jste však blízko k obkroužení oblasti a jste si jisti, že hadi uvnitř nemají možnost uniknout, raději zrychlete, aby se vám do cesty nepřipletl jiný had. Tímto způsobem můžete hrát hru až do konce. Čím většího hada máte, tím větší oblasti můžete uzavírat. V každém případě se však vyhýbejte oblastem s velkým výskytem hadů, neboť byste se svými rozměry již neměli prakticky žádnou šanci na obranu. Pokud se k vám bude přibližovat byť sebemenší had, raději zrychlete nebo změňte směr pohybu, každý se vás bude snažit dostat, proto je nejlepší co nejméně nápadně vytvářet velké uzavřené oblasti, do kterých můžete pochytat i větší množství hadů.



Nakonec se nezapomeňte pochlubit do komentářů jakého nejlepšího výsledku se vám podařilo dosáhnout. Redakční rekord je přibližně 70.000 bodů! Přejeme hodně štěstí, zábavy a trpělivosti s úžasnou hrou Slither.io!



Hru hodnotíme vysokým skóre proto, že je extrémně zábavná a vysoce chytlavá, ale občas laguje, proto dostává 5% dolů.


Hodnocení redakce: 95% - Slither.io

Recenze publikována: 17.4.2016
Další

Podobné hry

Paper.io 2Paper.io 2
542 260x

Wormate.ioWormate.io
892 154x

Warbrokers.ioWarbrokers.io
503 044x

BrutalMania.ioBrutalMania.io
142 302x

Oceanar.ioOceanar.io
203 179x

Superhex.ioSuperhex.io
410 163x

Powerline.ioPowerline.io
26 117x

Lordz.ioLordz.io
250 360x

Starblast.ioStarblast.io
93 771x

Hole.ioHole.io
191 074x

Yorg.ioYorg.io
86 427x

Gartic.ioGartic.io
322 449x

MooMoo.ioMooMoo.io
817 819x

Snix.ioSnix.io
35 589x

Wanderers.ioWanderers.io
29 482x

Shark ioShark io
31 613x

Mope.ioMope.io
313 098x

Zumbar.ioZumbar.io
59 762x

Blocky SnakesBlocky Snakes
19 739x

Dynast.ioDynast.io
76 240x

Slither BirdsSlither Birds
73 689x

ForceZ.ioForceZ.io
119 832x

ZOMBS.ioZOMBS.io
216 276x

Angry ChickenAngry Chicken
16 750x

Další podobné hry

Nejhranější hry včera

Tvoje posledně spuštěné hry

Žádné hry zatím nebyly spuštěny.

Nastavení © 2004 - 2024 Superhry.cz ® - Online hry zdarma
Online hry MMO Hry Nápověda, Podmínky použití Kontakt & Přidání hry
toplist
PŘIHLÁŠENÍ
Uživatel:
Heslo:
Login

Obnovení hesla Nová registrace